Select Page

NOTÍCIES

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

24/10/2016

Una de les cites imprescindibles de la tardor arriba dilluns 31 d’octubre a Piera: enguany el Castanyada Rock gratis amb The Anti-Patiks i Auxili entre altres!

The Anti-Patiks seran també a l’OutroFest de Badalona el dissabte 29 d’octubre i el 4 i 5 de novembre a Girona i Castellserà!

Auxili no aixequen el peu de l’accelerador i a més de Piera seran divendres al Pintorrock, dissabte a Cocentaina i el novembre a Vandellòs i Ribes!

Una de les cites imprescindibles de la tardor a Catalunya és el Castanyada Rock de Piera, que enguany serà gratuït i comptarà amb fins a 6 grups en directe a més de punxa-discos de remat de festa. La cita és a Piera, a Cal Sanahuja, a partir de les 20:30h. Com a actuacions destacades tindrem als herois de la milícia del punk-rock The Anti-Patiks i als reggae masters d’Ontinyent Auxili. Completen el cartell Remolke, Cor Fort, Strombers i Ojo de Buen Cubero, a més de Pd Efa. La tardor arriba carregadeta i no només per castanyada! Alerta que The Anti-Patiks també participen al bogíssim Outro Fest de l’Estraperlo (Badalona) el dissabte 29 d’octubre, el 4 de novembre a les Fires Alternatives de Girona i el 5 de novembre actuaran a Castellserà! Auxili tampoc ens ho posen difícil i tenim on triar per gaudir del seu reggae en directe les properes setmanes: divendres 28 d’octubre al PintorRock de El Morell, dissabte 29 d’octubre a Cocentaina i ja al novembre, el dia 12 a Vandellós i el 26 a Ribes.

Tots els concerts de The AntiPatiks
Facebook The AntiPatiks
Web The AntiPatiks

Tots els concerts de Auxili
Facebook Auxili
Web Auxili

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

L’estiu s’acaba i la tardor arriba ben antipàtika!

L’estiu s’acaba i la tardor arriba ben antipàtika!

The Anti-Patiks continuen el seu tour de presentació del darrer EP en vinil ‘Només el punk rock em fa feliç’: dates de tardor confirmades! Els herois del punkrock mediterrani i artífex de la cançó de l’estiu visitaran a partir d’aquest setembre terres de l’oest i el...