Select Page

NOTÍCIES

The Anti-Patiks publiquen avui ‘Només el punk rock em fa feliç’

25/05/2016

El millor grup de punk rock mediterrani del país ens ofereix avui les cançons del seu nou EP ‘Només el punk rock em fa feliç’, ja disponible a iTunes i Spotify!

“Jordi Carbó” i “No estic preparat” són la cara B del fantàstic single d’avançament homònim, el videoclip del qual causa furor a les xarxes!

The Anti-Patiks comencen la gira de presentació aquest finde a Terrassa i St Feliu de Codines… pilleu el vinil als bolos o a la botiga online de Propaganda pel fet!

Els herois del punk rock mediterrani, des de la seva base secreta a Ullastrell, posaven en circulació a principis de mes un divertidíssim videoclip “Només el punk rock em fa feliç” amb el single del seu nou treball. El clip està causant força furor i suma més de 13.000 visualitzacions a Youtube i és la cara A del seu nou EP de vinil 7” que avui ofereixen en obert a iTunes i Spotify amb la cara B al complet: dos trallassus de punk rock marca de la casa (i mediterrani) titulats “No estic preparat” i “Jordi Carbó”. Escolteu-los com si s’acabés el món, val? Esperem que us agradin tant com a nosaltres!!!! El grup anunciava la setmana passada les primeres dates confirmades del seu tour de presentació, que comença aquest divendres a Terrassa i dissabte a St Feliu de Codines i on podreu trincar el vinil si encara no ho heu fet a través de la botiga online de Propaganda pel fet!

Endavant doncs la milícia. Salut, punk rock i mediterraneïnor! STP!

THE ANTI-PATIKS “Només el punk rock em fa feliç” SPOTIFY
THE ANTI-PATIKS “Només el punk rock em fa feliç” iTUNES

THE ANTI-PATIKS – NOMÉS EL PUNK ROCK TOUR 2016

27/07 – @ Festival Sant Pere Sona (Terrassa) w/Josmar
28/05 – @ Incívic Zone (St. Feliu de Codines)
03/06 – @ Rocksound (Barcelona) w/Panellet
10/06 – @ Sala Boitte (Lleida) w/CRIM
16/06 – @ Nawak Fest (Rolle, Suïssa)
17/06 – @ La Prise (Biel, Suïssa)
18/06 – @ Tupa Tupa Fest (Vilafranca) w/RATOS DE PORAO oficial + Lendakaris Muertos + KOP + Manolo Kabezabolo (Oficial) + El Noi del Sucre
01/07 – @ Festa Major Alternativa (Sant Cugat) w/La Inquisición + Els Dröpools
09/07 – @ Barna ‘n’ Roll (Barcelona) w/Bad Religion + The Toy Dolls – Official + Talco + SOZIEDAD ALKOHOLIKA + Bad Manners + Adolescents + Crim
15/07 – @ Festa Major (Els Monjos) w/Juantxo Skalari Kluba
31/07 – @ Actitud FEST (Vidreres) w/Böira + The Decline + illinoise
09/09 – @ Barraques (Palafolls)

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

Una de les cites imprescindibles de la tardor arriba dilluns 31 d’octubre a Piera: enguany el Castanyada Rock gratis amb The Anti-Patiks i Auxili entre altres! The Anti-Patiks seran també a l’OutroFest de Badalona el dissabte 29 d’octubre i el 4 i 5 de novembre a...