Select Page

NOTÍCIES

The Anti-Patiks: que Deu salvi a l’Evaristo… i a l’Artur!

26/11/2015

Els herois del punk-rock català d’Ullastrell obren dissabte per Gatillazo a l’Stroika!

Des de l’ajuntament sense bandera espanyola ens informen que la milícia punk-rocker ja prepara noves cançons pel 2016!

Encara no heu sentit el cover dels Pistols dedicats al President (en funcions) Artur Mas???

El més i millor grup de (punk) rock català, The Anti-Patiks, continuen presentant el seu darrer compendi de cançons ‘Comptes vells, baralles noves’ (Propaganda pel fet! · 2015). La propera cita en directe és d’aquelles que no us podeu perdre: aquest dissabte, a Can Stroika, i obrint per l’Evaristo i la seva colla de Gatillazo! No és la primera vegada que el mite del punk euskaldún i els sapastres d’Ullastrell comparteixen tarima i la cosa promet ésser ben sonada!

Per altra banda, us recordem que en els temps que corren i com va dir Ramón Espadaler, ‘Un país no és país fins que no té punk rock’. És per això que si encara no heu sentit el darrer hit dels The Anti-Patiks, “Déu salvi l’Artur Mas” (enverinada versió del clàssic dels Pistols “God Save the Queen”), és que esteu badant molt!

A més, i a mode d’spoiler, us informem que des de l’ajuntament d’Ullastrell (la vila on no hi ha bandera espanyola des de fa anys i tampoc en fan cap promoció, que no cal… no la tenen i punt), ens ha arribat un fax on ens anuncien que el grup local està preparant noves cançons per a un previsible assalt musical a l’Instituto Cervantes el proper 2016. Ai mare…

THE ANTI-PATIKS
Dissabte 28 novembre
Stroika · Manresa
21h · 12€ / 15€
+Gatillazo +Golpe De Rabia
Entrades online

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

Una de les cites imprescindibles de la tardor arriba dilluns 31 d’octubre a Piera: enguany el Castanyada Rock gratis amb The Anti-Patiks i Auxili entre altres! The Anti-Patiks seran també a l’OutroFest de Badalona el dissabte 29 d’octubre i el 4 i 5 de novembre a...