Select Page

Aquest dijous, i coincidint amb la gira frantxuti dels The Anti-Patiks, us oferim una proesa de promoció disquera! www.botiga.ppf.cat

‘Comptes vells, baralles noves’ + ‘Milícia del punk rock’ per 5€ (totes les comandes rebudes avui i fins les 23:59h)

A més a més, remeneu a botiga.ppf.cat i trobareu un bon assortiment de novetats i stocks de clàssics a preus immillorables!

The Anti-Patiks marxen aquesta tarda cap a França. Avui fan Béziers, demà Rennes a la super Fiesta La Mass i dissabte baixen cap a Perpinyà. Aniran ben carregats de fato: samarretes, vinils i CDs a dojo. Per celebrar-ho i aprofitant que torna el curs i tornem a engegar els dijous bojos de la botiga web de Propaganda pel fet!, us oferim un fantàstic pack a preu de punk: el darrer disc del grup, ‘Comptes vells, baralles noves’, per 5€. I de regal, us incloem ‘Milícia del punk rock’, recopilata amb els anteriors EPs de la banda i fins a 15 hits que no poden faltar a la vostra discoteca!

Up with the Catalan punk rockers! Uneix-te a la milícia!

Afanyeu-vos que els dijous bogíssims duran només fins que arribi divendres! Ofertón només aplicable per les comandes que ens arribin abans de les 23:59h d’avui!