Select Page

NOTÍCIES

Tremenda Jauría publiquen avui “Nos cuesta”, el segon single i clip del seu imminent nou EP ‘Codo con codo’

04/05/2018

Després de “Hazme una perdida”, la formació madrilenya d’electrocúmbia i reggaeton feminista llença avui “Nos cuesta”, el segon avançament de l’EP ‘Codo con codo’ que es publicarà el proper 11 de maig

‘Codo con codo’ serà disponible en físic i digital el proper 11 de maig però la precomanda ja és oberta a la botiga online de Propaganda pel fet!

Tremenda Jauría van iniciar la gira de presentació del nou material el mes d’abril a Azpeitia i les Canàries i avui 4 d’abril seran a Figueres, en un tour que les ha de dur el 10 de maig a Badalona, el 25 a Iruña, el 26 a Gasteiz i ja al juny a Madrid, Zaragoza, Valls, Vilassar de Mar i molts més!

‘Codo con codo’ és el nou EP que la formació madrilenya d’electrocúmbia i reggaeton feminista Tremenda Jauría publicarà en CD digipack i també en distribució digital el proper divendres 11 de maig.

Fa unes setmanes Tremenda Jauría posaven en circulació el videoclip del primer single d’avançament del treball, “Hazme una perdida”, que en poc temps s’enfila ja a les més de 65.000 visualitzacions a Youtube.

El col·lectiu madrileny llença avui nou clip d’avançament, en concret del segon single del nou treball, la cançó “Nos cuesta”. El videoclip ha estat enregistrat a Madrid i per il·lustrar una cançó que ens descriu com la supervivència a les grans ciutats només és possible a base de xarxes i processos col·lectius amb les persones en el centre de les dinàmiques, Tremenda Jauría signen una peça on podreu gaudir de quatre senyores fent de les seves per la capital estatal en un to prou còmic.


PRECOMANDES JA OBERTES i NOMÉS FINS EL 9 DE MAIG!

‘Codo con codo’ serà disponible en digital i físic a les millors botigues a partir de l’11 de maig però la precomanda ja és oberta a la botiga online de Propaganda pel fet! Aprofiteu la promoció i feu-vos amb la vostra còpia ara i us arribarà el dia del llançament a casa vostra i durant el dia 10 de maig tindreu accés, abans que ningú, a la descàrrega en digital d’alta qualitat de les 5 cançons del nou disc!

PRIMERES DATES DE PRESENTACIÓ DE ‘CODO CON CODO’

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.