Select Page

NOTÍCIES

Us presentem el primer disc de Sara Hebe a Europa: ja disponible!

05/07/2017

Ja és disponible el primer llançament de la rapera argentina Sara Hebe a Europa

Podeu aconseguir el disc als concerts de Sara Hebe aquest estiu o a la botiga online de Propaganda pel fet!

El CD inclou fins a 16 cançons extretes d’àlbums anteriors a mode de ‘grans hits’ i una cançó inèdita, “No hay fronteras”, amb La Basu i Madmuasel

Amb motiu de la visita des d’Argentina de la sensació de l’underground llatinoamericà del moment, la rapera Sara Hebe, a Propaganda pel fet! editem el que és el primer llançament de l’artista a Europa. Sara Hebe començava el passat 15 de juny un periple de 10 setmanes a Europa amb més de 30 dates confirmades que la portaran per tot el territori estatal i Suïssa, Itàlia i Alemanya. Per celebrar l’exitosa gira i aquesta visita estival, us anunciem que ja és disponible en format CD el disc homònim que inclou tracks dels treballs de l’argentina ‘La hija del loco’ (2009), ‘Puentera’ (2012) i ‘Colectivo Vacío’ (2015) a més de col·laboracions amb Tremenda Jauría, Widi i Mafalda. El disc, compilat a mode de ‘greatest hits’, no és només una tarja de presentació, sinó que inclou una cançó inèdita fins el moment: “No hay fronteras”, on hi col·laboren La Basu i Madmuasel.

SARA HEBE · Sara Hebe (CD)
Pilla’l per només 10€ a la botiga online de Propaganda pel fet!

ESCOLTA’L A SPOTIFY

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.