Select Page

NOTÍCIES

Valira continua amb la gira de presentació de ‘Ecos de Aventura’, després del seu èxit en el Viña Rock

08/05/2019

Ja està disponible el after-movie de l’actuació de Valira, el passat 1 de maig en el Viña Rock, festival en el la banda va arrasar

El nou projecte del ex guitarrista de La Raíz, Juan Zanza, visita aquest dissabte 11 de maig la Sala Apolo de Barcelona, on presentaran el seu àlbum debut

Les properes dates en directe seran en el Iruña Rock de Pamplona (24 de maig), Festival de les Arts de València (7 de juny), Sala Mon de Madrid (8 de juny), Weekend Beach Fest a Màlaga (5 de juliol), Revenidas Fest a Pontevedra i Cooltural Fest d’Almeria (10 i 17 d’agost respectivament)

Des de que el passat 15 de març veiés la llum l’àlbum debut de Valira, ‘Ecos de Aventura’, la banda liderada per Juan Zanza (guitarrista de La Raíz), no han deixat de girar per tot arreu. Primer foren els acústics juntament amb la signatura de discos. Encara que el vertader punt d’inici va ser la presentació en elèctric en la Sala Fussion de València, on actuaren davant de 500 seguidors.

Així i tot, els últims passos han portar a Valira davant el públic del Viña Rock. El passat 1 de maig a les 20.00, muntaven a l’escenari Cutty Sark del festival. Uns fans entregats van cantar des del principi fins al final, totes les cançons de la banda. I es que ‘Guerra Fría’ i ‘Corazones Ambulantes’, singles d’aquest debut, van suposar una autèntica revolució des del primer moment en que sortiren. De fet, el videoclip de ‘Guerra Fría’, ja acumula més de 130.000 visualitzacions.

En definitiva: l’actuació del Viña Rock va ser especial i ja podem gaudir d’ella gràcies al ‘after movie’ gravat i editat per Brain Thunder.

Imparables e insaciables, Valira continuen aquest dissabte 11 de maig amb la seua gira de presentació. En aquesta ocasió, és el torn de la Sala Apolo de Barcelona. Queden molts pocs dies per al concert i encara queden entrades anticipades disponibles.

No pararan després del concert de Barcelona: Valira continua amb la seua gira, per l’Iruña Rock de Pamplona (24 de maig), Festival de les Arts de València (7 de juny), Sala Mon de Madrid (8 de juny), Weekend Beach Fest a Màlaga (5 de juliol), Revenidas Fest a Pontevedra i Cooltural Fest d’Almeria (10 i 17 d’agost respectivament).

Més informació sobre els concerts i les entrades anticipades a www.valiramusic.com i agenda.ppf.cat


PROPERS CONCERTS DE PRESENTACIÓ EN DIRECTE

Dissabte 11 de maig
Sala Apolo
BARCELONA

Dissabte 8 de juny
Sala MON
MADRID

ENTRADES ANTICIPADES JA DISPONIBLES!
www.entrada.valiramusic.com


VALIRA – Ecos de Aventura — ÀLBUM JA DISPONIBLE — En digital i en CD

           Més info VALIRA
WEB
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY


Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
contractacio@ppf.cat

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.