Select Page

NOTÍCIES

Valira és el nou projecte de Juan Zanza, guitarrista de La Raíz, i tindrem disco nou el 15 de març!

09/01/2019

Després de l’aturada indefinida de La Raíz el passat mes de novembre, el guitarrista de la banda Juan Zanza presenta nou projecte: Valira ja és aquí!

Zanza anuncia la sortida del primer disc del nou projecte pel 15 de març: segueix-lo a les xarxes i no et perdis ni un detall, que venen corbes!

Valira presentarà disc i nou espectacle a sales i festivals aquest any, amb Zanza a la veu principal i, sense oblidar la guitarra, liderant una potent banda de rock: oberta contractació!

Valira és el nou projecte de Juan Zanza, guitarrista de La Raíz. Després de l’aturada de la banda, l’artista es llença aquest 2019 amb un bon grapat de noves cançons pròpies que donaran forma al primer disc del grup a mitjan mes de març. Valira defensarà en directe el seu repertori a sales i festivals, amb Zanza com a frontman concentrat en la veu i, sense oblidar la guitarra, liderant una potent banda de rock.

Web i xarxes
www.valiramusic.com
www.instagram.com/valiramusic
www.facebook.com/valiramusica

Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
contractacio@ppf.cat

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.