Select Page

NOTÍCIES

Valira presenta “Ecos de Aventura” a la Luz de Gas amb motiu de la Festa de la Música

18/06/2019

Aquest divendres 21 de juny Valira oferirà un concert exclusiu a la Sala B de la Luz de Gas de Barcelona amb motiu de la Festa de la Música

L’assistència al concert és per invitació, i aquesta es pot aconseguir a la pàgina web de la TMB

Podeu aconseguir una de les poques invitacions dobles que queden i fins el dijous 20 de juny en aquest enllaç

El passat 15 de març sortia l’àlbum debut de Valira, “Ecos de Aventura”. Des d’aquest moment, la banda liderada per Juan Zanza (guitarrista de La Raíz) no ha deixat de recórrer escenaris per presentar aquest nou treball. Arrancaren a casa, a València, on més de 500 fans no es van perdre aquesta gran cita; i continuaren poc després a la Sala Apolo de Barcelona.

I aquest divendres 21 de juny, a les 21.00h, coincidint amb la Festa de la Música, tornen a Barcelona, on actuaran a la Sala B de la Luz de Gas. Es tracta d’un concert organitzat per TMB i al que sols es pot accedir mitjançant invitació. Per aquest motiu, la TMB ha llançat un sorteig de 100 entrades dobles a la seva pàgina web. Tots els que participen, sabran a l’instant si han sigut un dels guanyadors de les invitacions. La promoció està activa fins aquest dijous dia 20, encara que les entrades estan volant: de les 100 dobles que es sortejaven, queden poc més de 30.

En aquest concert, diferent i exclusiu, Valira es disposa a presentar les cançons d’aquest “Ecos de Aventura”. Un àlbum format per 10 temes, en que gèneres com pop, rock, rap o reggae conviuen i conflueixen d’una manera espectacular, i que ens traslladen per diferents estats d’ànim i emocions dispars.


VALIRA – Ecos de Aventura — ÀLBUM DISPONIBLE — En digital y en CD

           Más info VALIRA
WEB
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY


Discográfica, management y contratación
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
contractacio@ppf.cat

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.