Select Page

NOTÍCIES

[VIDEOCLIP] “Nits de carretera” és el primer single i videoclip de ‘Sense mirar enrere’, nou treball de Kòdul!

12/04/2016

Com us avançàvem la setmana anterior, Kòdul ataca el futur ‘Sense mirar enrere’: nou treball i nova etapa!

“Nits de carretera” és el primer single del nou disc i una fantàstica demostració del viratge estilístic de Kòdul: l’electrònica, el compromís i la pista de ball són vitals!

La cançó i el videoclip, rodat a mar i muntanya, són un cant alegre i combatiu en solidaritat als migrants

Kòdul disparen avui la primera bala del seu nou arsenal: “Nits de carretera” és el single i videoclip d’avançament del seu nou treball, ‘Sense mirar enrere’, previst per finals de mes i amb el qual el grup del Pla de Bages segella un viratge estilístic que, sense renunciar al compromís en el missatge i aprofundint en les arrels jamaicanes, posa l’electrònica com a ingredient principal d’una fórmula musical encarada a posar del revés la pista de ball. El clip ha anat a càrrec de Rolling Up Films amb Toni Llobet a la direcció, s’ha enregistrat a diverses localitzacions des de Fraga fins a Palamós i es posa al servei del single “Nits de carretera”, cançó que combina a parts iguals l’esperit festiu i l’ànim compromès i rebel de Kòdul. Segueix totes les novetats de Kòdul al seu web i perfils oficials… alerta que vénen curves!!!

www.kodul.cat
Facebook de Kòdul
Twitter de Kòdul
Canal Youtube de Kòdul
Instagram de Kòdul

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Kòdul s’acomiaden aquest dissabte amb el seu últim batec

Kòdul s’acomiaden aquest dissabte amb el seu últim batec

Aquest dissabte Kòdul s’acomiada dels escenaris de manera definitiva amb un concert tan especial com emotiu a l’Stroika de Manresa Després de més de 10 anys de trajectòria i tres treballs, dissabte ens espera un adéu de més de dues hores amb convidats especials,...

Kòdul anuncien el seu darrer batec

Kòdul anuncien el seu darrer batec

El grup del Pla de Bages s’acomiada dels escenaris de manera definitiva amb un concert sorpresa el proper 28 de gener a l’Stroika Després de més de 10 anys de trajectòria i tres treballs, Kòdul ens diuen adéu amb un últim batec que serà ben especial Entrades ja a la...