Select Page

NOTÍCIES

“Vull cantar”, nova píndola del Xerramequ i els Aborígens i divendres bolo a Reus!

28/05/2015

xerramequielsaborigens-3aixoesaixiivullcantarinici

El nou projecte de reggae d’autor del Marc Serrats Xerramequ camina i torna a ser notícia en setmana post-electoral amb la cançó “Vull cantar”

La cara B de la tercera píndola del grup és un reggae d’autor que clama a la llibertat!

Divendres el Xerramequ i els Aborígens seran a l’Absenta de Reus!

Rocksteady i reggae d’autor amb el Xerramequ i els Aborígens! El nou projecte del Marc Serrats ens presenta avui la cara b de la tercera píndola doble i promocional. “Vull cantar” és un reggae d’autor en tota regla (la del Xerramequ) que encaixa perfectament en l’ambient post 24M. Durant aquests primers mesos d’any el grup ens ha ofert, amb aquesta, fins a 6 peces de presentació i ha fet les primeres actuacions en directe. Aquest estiu els trobareu a més escenaris del país i alerta perquè en breus anunciarem nova col·laboració amb una de les veus del sud del moment i en homenatge lisèrgic, per jamaicanes i amb força spoken word a una de les figures clau de la música, la cultura i la política del país! De moment, disfruteu d’aquesta nova entrega i si sou prop de Reus el divendres, no deixeu escapar l’actuació en directe a l’Absenta de Reus!

XERRAMEQU i els ABORÍGENS
Divendres 29 de maig
L’ABSENTA · REUS
23:30h – gratix

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Concert de 40 anys de Bressola al Tradicionàrius amb el Xerramequ!

Concert de 40 anys de Bressola al Tradicionàrius amb el Xerramequ!

La celebració dels 40 anys de la Bressola serà aquest divendres al C·A·T amb un concert liderat pel Xerramequ! “Sem nord, fem Bressola!” serà un espectacle conduït per Marc ‘Xerramequ’ Serrats i la col·laboració de Feliu Ventura i Xavi Sarrià entre altres! El concert...

Xerramequ

Xerramequ

Marc Serrats, Xerramequ. 50% del duo de productors Xerramequ Tiquis Miquis. Compositor, guitarrista, cantant. Amb Xerramequ Tiquis Miquis ha enregistrat dos àlbums, l’homònim i el doble CD Obrador. També, a mitges amb la Núria Lozano, són els responsables de l’exitòs...