Select Page

NOTÍCIES

ZOO presenten avui nou clip en directe de la cançó “Vull”!

01/04/2015

zoovullvideodirecte

Els de Gandia ens ofereixen un nou clip en directe de la cançó “Vull”, enregistrada a l’Stroika de Manresa el 28 de febrer!

A partir del 18 d’abril, amb concert a la Telecogresca, ZOO enceten una primera ronda del ‘Corbelles Tour 2015’

La setmana passada el col·lectiu ZOO de Gandia recollia el Premi Enderrock de la Crítica al ‘millor disc revelació del 2014’ a la gala dels Premis de la Música Catalana 2015 a Girona pel seu primer disc ‘Tempestes vénen del sud’. Avui els de Gandia posen en circulació un nou artefacte audiovisual que ja avisem que tindrà rèplica en breus: clip en directe de la cançó “Vull”, enregistrat al concert del passat 28 de febrer a l’Stroika de Manresa! Que serveixi aquest nou clip per anar fent boca i més amena l’espera, doncs fins el 18 d’abril no es reprèn el ‘Corbelles Tour 2015’ a Barcelona (Telecogresca), un tour que s’estirarà en aquesta primera ronda durant els mesos d’abril, maig i juny i amb el qual el grup visitarà, entre altres, escenaris com el ViñaRock, el Solticidi de Valls, Bilbo i les festes del Roser de Lleida, Barraques de Reus, entre altres!

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.