Select Page

NOTÍCIES

ZOO tancaran la gira 2K19 l’1 de novembre al Sant Jordi Club de Barcelona: entrades disponibles!

28/01/2019

El primer lot de 500 entrades promocionals a 12€ s’han esgotat en 2h: entrades anticipades encara disponibles a 15€!

Coincidint amb el 5è aniversari de singladura, ZOO anuncia final de gira 2K19 al Sant Jordi Club de Barcelona l’1 de novembre de 2019

Per la cita ZOO enregistraran el concert en àudio i vídeo i prometen un espectacle especial d’aniversari amb moltes sorpreses, artistes convidats…

Marqueu la data a l’agenda i… compreu les entrades perquè l’1 de novembre serà una festa sonada! ZOO s’acomiadaran del 2019 amb el tancament de la gira 2K19 amb un concert únic i especial al Sant Jordi Club de Barcelona el proper divendres 1 de novembre. Coincidint amb el 5è aniversari de singladura de la banda, amb la publicació de l’iniciàtic “Estiu” el juny de 2014, ZOO preparen un concert d’aniversari ben especial pel Sant Jordi Club, farcit de sorpreses, col·laboracions, artistes convidats… i que la banda enregistrarà en àudio i vídeo.

Les primeres 500 entrades a preu especial de 12€ han volat en menys de 2h. El Sant Jordi Club és gran, però si voleu celebrar els 5 anys de ZOO amb els de Gandia a BCN, no badeu i feu-vos ja amb la vostra entrada: entrades anticipades encara disponibles a 15€!

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.