FELIU VENTURA documental al Con Sud – La memòria de la música (2012) DVD

10,00 

Esgotat

Categoria: Etiquetes: ,

“La memòria de la música” és el retrat del recorregut que ha fet el maig de 2012 el cantautor Feliu Ventura pels escenaris de la memòria històrica de l’Uruguai, Argentina i Xile a partir de la música de Víctor Jara i de la cançó popular del Con Sud.

El documental combina entrevistes, actuacions en directe i visites a espais històrics i de memòria a partir de la biennal catalanouruguaiana impulsada pel festival Barnasants.

El vincle de Feliu Ventura amb Víctor Jara i la cançó popular del Con Sud americà és palesa i reconeguda dins la trajectòria del cantautor de Xàtiva. El mes de maig de 2012, arran de la invitació de participación a la Biennal Catalanouruguaiana impulsada pel festival Barnasants a Montevideo, Feliu Ventura girà durant dues setmanes per l’Uruguai, Argentina i Xile. A més de realitzar-hi concerts, el xativí aprofità la seva primera visita per filmar un documental anomenat “La memòria de la música”. El documental és el retrat del recorregut d’aquell mes de maig pels escenaris musicals i els escenaris de memòria històrica dels tres països amb la figura de Víctor Jara i la cançó popular del Con Sud ben presents. “La memòria de la música” combina entrevistes, actuacions en directe i visites a espais històrics i de memòria, en un exercici acuradíssim pel que fa a la imatge, la música, els testimonis i les reflexions del propi Ventura, que es troba amb bona part de les seves influències musicals i literàries. Un viatge musical i vivencial, en definitiva, carregat d’història recent i d’emocions.

GRUPS

FELIU VENTURA documental al Con Sud - La memòria de la música (2012) DVD

FELIU VENTURA documental al Con Sud - La memòria de la música (2012) DVD

10,00