Select Page

NOTÍCIES

Tribade fan juntera amb K1ZA al seu nou single “Jaleo”

08/09/2023

Després de l’aparició del seu segon i aclamat àlbum ‘Dyke’ en 2022 i el single “El Luto Eterno” amb Titó i DJ Gely publicat abans de l’estiu, Tribade tornen a la càrrega amb “Jaleo”

Per a l’ocasió, les de Barcelona ajunten forces amb K1ZA per a marcar-se unes barres bé hardcores sobre un beat de reggateon i electrònica, coproduït per Spanish Connect que corona DJ Trapella als scratches

 


 

Després de publicar el seu segon i aclamat àlbum ‘Dyke’ la primavera de 2022 i regalar-nos “El luto eterno”, un single de rap fosc 100% marca de la casa amb Titó i DJ Gely el passat estiu, les raperes Tribade tornen a la càrrega amb nou single per a acomiadar l’estiu. En “Jaleo” les barcelonines fan juntera amb K1ZA i, les tres al micro, ens mostren la seva faceta més hardcore sobre un beat que oscil·la entre el reggaeton i l’electrònica coproduït per Spanish Connect. Posa la guinda en el pastís DJ Trapella, que remata el track encarregant-se dels scratches. El nou single de Tribade al costat de K1ZA ve acompanyat per un videoclip de Marco Drap que ha estat gravat pels carrers de Madrid.

ESCOLTAR “JALEO”Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
Abierta contratación | +34 615276902 | litus@ppf.cat

SPOTIFY NOVETATS PROPAGANDA PEL FET!

 

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.